Oldal kiválasztása

Sztorik Rólam

Wilson Sztorik történetírója

A sztorik rólam, lehetne a TE történeted is

Üdvözöllek, Maria vagyok! 

Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról. 

Henry Ford

 

Az Én sztorim, vagy a Te sztorid

Én csak a hírvivő vagyok…

Ülsz az asztalnál, fogod a fejed és nem hiszed el ami történt,  ha mással történik mindez, egyszerűen  tovább állsz.

Ismerős a helyzet? Veled is megtörtént egyszer, netán több alkalommal is, hogy olyasmit láttál, hallottál, szemtanúja voltál, amit eddig senkinek nem mondtál el, mert talán Te sem hitted el, még most is keresed rá a racionális választ?

Mit tennél, ha kiderülne, az, amit tapasztaltál, nem egyedül tapasztaltad, másokkal is megtörtént már hasonló,  és van rá ésszerű magyarázat.

Amerikában, de magyarul

Maria Wilson vagyok, olyan megtörtént esetek hírvivője, aki nem tart tabunak egyetlen témát sem. Minden kezdet nehéz, talán magamról írni a legnehezebb…

Mert sokkal, de tényleg sokkal egyszerűbb Rólad  írni. Te elmesélted, megtiszteltél a bizalmaddal, azzal, hogy megtaláltad az utat a történeted közkézre adásához, találkoztál velem. (Most éppen nem személyesen, inkább digitális úton, no meg azért is, mert én nem Magyarországon élek jelenleg, de persze a távolság nem lehet akadály!)  Azt szokták mondani, a téma az utcán hever, hát én pont arra jártam és miután elmesélted, idehoztam és bemutatom.

Amerikában élek. Ami vonzott eleinte a megélhetés és nem mellesleg a hatalmas Amerika imázs (ami hidd el, hamar lepereg, szétfoszlik, ha belülről tapasztalod, bár kétségtelenül marad a csodálat talaján rengeteg használható dolog). 

Mára, ahogy mondani szokás, Amerikából nem adnak el, megtapasztaltam ezt az országot is.  Természetesen amit leírok, amiben a véleményem vállalom, az csakis személyes megtapasztalás útján nyert ismeret és semmi tudományos alapja nem kell, hogy legyen. Sztorik rólam a bevándorlás és az azzal járó útvesztők sokasága, amit persze nem véletlenül gördítenek eléd, lehet egyszerű és nem várt gyorsaságú eredmény, de velem persze nem ez a változat történt és történik. Itt minden Amerikáról szól, általánosságban és államok szerinti lebontásban, ha érdekel a téma, írj nekem bátran.

Hihetetlen vagy érdekes

Olyan témák, megtörtént esetek ezek, melyek természetfeletti, bizarr, elsőre megmagyarázhatatlan jelenségek, furcsaságok, történések, pillanatok, élmények, érzések és sorolhatnám miféle dolgok, a lényeg, hogy Veled megesett és itt a fórum, ahol ezt közzéteheted és megvitathatjuk!

A sztorik rólam, mindig is érdekelt a már már hihetetlen tapasztalások, élménybeszámolók hallgatása és úgy döntöttem, most teret is adok ezek bemutatásának. Gyerekként  igazi áhitattal hallgattam a felnőttek történeteit, amíg kicsi voltam, mindent el is hittem azokból, felnőttként aztán nagy része a hallottaknak letisztult és értelmet nyert.

Éled a mindennapjaid, de nem felejtetted el ami történt, ezek mai napig a fejedben válaszokra várnak. Ha így van, megoldást kell nyerniük, itt elmondhatod és megpróbáljuk a lehetetlent , fogyaszthatóvá tesszük.  racionalitást kerítünk mögé, megtámasztva ezzel a valódiságát a dolgoknak.

Tehetségkutatás

Mindig is tudtam, hogy az önkifejezés az életem része lesz, szükségét éreztem megmutatni  magamnak, másoknak milyen jó dolgokat is lehet csinálni az életben.

Erre a legkülönbözőbb kifejezési formákat választottam. Kezdetben színjátszó körben szerepeltem, és jelentkeztem a Magyar Rádió Gyerekszínész Stúdiójába, felvettek, és gyakorlatilag a tinédzserkorom a felvételekkel, stúdiózással telt.

A régi táncos filmek hatására, táncolni kezdtem.  A tánciskolában lehetőségem nyílt klasszikus balettel, modern balettel és a stepptánccal is megismerkedni, fontosnak éreztem, hogy szüleimnek már a villamosmegállóban bemutassam az újonnan tanult lépéseket.

A rajzfilmek és természetfilmek narrátori hatásának engedve, a szinkron szakma is érdekelni kezdett.  Lehetőséget kaptam a szép, tiszta beszéd gyakorlására és a mai napig is a szép kiejtésre törekszem.

Elmondhatom, hogy teljes és boldog gyermekkorom volt, mert tudtam mi érdekel, és a szüleim is elfogadták akkori döntéseimet.

Ahhoz, hogy teljes, boldog életet élj, később ne sírd vissza az elszalasztott lehetőséget, mutasd meg magad a Wilson Sztorikban.

Te is tudod mivel akarsz kitűnni?  Mire vársz? Készíts felvételt, küldd el és nézzük meg, hogy a szakma hozzáértői mit is szólnak hozzá, hiszen sosem tudhatod…. Kapcsolat»»

 

Sztorik rólam Maria Wilson_profil_150_150Üdvözöllek, Maria Wilson

 

Ne várj tovább, írd meg most!

.

15 + 2 =

Pin It on Pinterest