Oldal kiválasztása

2016. október 21.-én a világ legnagyszerűbb kisbabája született meg! A legcsodálatosabb érzés jelen lenni valakinek a születésénél,  jelen lenni és aztán figyelni a fejlődését. Ezt a szuper érzést csak erősíti, ha az unokáról szól a nagy pillanat! Nagyon boldog születésnapot!

Bárhol is élsz most a Nagyvilágban és bárhová is vezet a Sors, mindig legyél és maradj az a tüneményes, bájos, sármos kisfiú, akinek soha senki nem tud ellenállni.

Nagyid üzenete

Bár nem tudod kitől jött ez az üzenet, nem is emlékezhetsz  rám, de tudd, hogy él egy Nagymamád valahol, aki az életénél is jobban szeret Téged! Itt köszönöm meg a Sorsnak, hogy három és fél évig az életed részese lehettem. Minden pillanatát élveztem! Mozdulataid, kacagásod, mosolyod, sírásod, alvásod, pihegésed, szuszogásod, minden lélegzetvételed őrzöm a szívemben.

Nem felejtem el soha, hogy soha nem követelőztél a boltban, nem rángattad le az összes játékot. Mindig egyetlen egyet azonnal a szívedbe zártál. Pontosan tudva, Neked az kell és bármit is kínáltunk szerintünk jobbat, szebbet, drágábbat, színesebbet. Te ahhoz az egyhez ragaszkodtál és nem engedted többé. Minden ilyen kiválasztott kedvenchez hű maradtál, játszottál is velük, nem kidobott pénz volt, amit játékra költöttünk. A mosolygásod a világ minden pénzét megérte, tudva, hogy a Szüleid és a Nagyid is a rajongásig szeret. Te soha nem éltél vissza ezzel, hogy tudtál ennyire elegáns és tökéletes maradni? Csak addig mentél el a magad akaratát érvényesítve, ameddig az soha nem volt önzés. Kedves, bájos maradtál minden helyzetben, és a Te korodbeli gyerekektől nem megszokott megfontoltsággal döntöttél mindenről. Vajon ma is ilyen vagy? 

Együtt lehettünk

És ami nem mindennapi a Te életedben, az a humor, a humornak a legkisebb szikráját is észreveszed, a filmekben a legrejtettebb utalást is megtalálod a humorra, hatalmasat és jóízűt kacagva, hihetetlen tünemény Vagy! Egyszerűen Téged jó nézni!

Épp úgy, mint a Mamád! Ő is tökéletesnek született, épp úgy értette a humort és Őt is egyszerűen csak csodálni lehetett. Sok minden megváltozott mára, ritkán nevet, a humort nem keresi, megkeseredett és elfáradt. Attól még tökéletes, mert Érted van és az életénél is jobban imád!

Örülök, hogy három és fél évet Mellettetek lehettem! Mindazt a csodálatos fejlődést személyesen megtapasztalhattam, ami Veled történt 2020. április 8-áig. Nem láthatlak többé, de tudom, hogy boldog Vagy, a Szüleid nagyon szeretnek és a tenyerükön hordoznak, Érted élnek. Mindannyian tettük és tesszük, hiszem, hogy gyógyírként jöttél a világra és valóban az is Vagy!

Minden nap lélekben Veled vagyok, és távolról is imádlak, soha el nem múló szeretettel! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Kívánom, hogy mindig az a bájosan, kedvesen mosolygó, kacagásba hajló humorral szemlélő, csendes felfedező legyél, akit 2016.október 21-én a világ megismerhetett! 

Nagyon sok boldogságot kívánok, egészséges hosszú életet szüleid körében!

Szerető Nagymamád

Ismerj meg jobban » Tovább a Sztorik Rólam »

Facebook

Pin It on Pinterest